Nieuws Blog+

 • Een verantwoord, duurzaam evenement probeert het milieu in al zijn aspecten zo min mogelijk te schaden en een positief effect bij te dragen op de maatschappij en zijn economie. 


 • De laatste jaren grepen een paar merkbare verschuivingen plaats in wat gemeenzaam team building wordt genoemd. What’s in a name?. Vroeger werd teambuilding vaak geassocieerd met “zware” fysische programma’s: genre survival, dropping, rappel. Men heeft het daar blijkbaar een beetje mee gehad.


 • Een event laten organiseren is niet als een kant- en klare maaltijd die u gewoon hoeft te bestellen, betalen en de volgende dag kan afhalen.

  Bij de organisatie van een event willen sommigen dat dit net zo makkelijk en rechtlijnig verloopt als bij het bestellen van een kant- en klaar pakket. U zoekt een eventbureau, geeft door welk evenement u wil laten organiseren, daarna betaalt u de prijs en hiermee is de kous af. Dit zou een gemakkelijke oplossing zijn.


 • RendEvenement is een gerenommeerd tijdschrift rond alles wat te maken heeft met experience marketing en de evenementensector. In de editie van vorige maand kon u een uitgebreid dossier lezen over het groeiende belang van teambuildings en outdoor evenementen. Perfect+ general manager Wim Van Besien werd hierbij gecontacteerd om de visie van het Brugse live communication bureau uit de doeken te doen.


 • Open communiceren over hoe Perfect+ Event Productions te werk gaat bij de organisatie van een bedrijfsevenement, dat is wat wij beoogden op de blog van ons dochterbedrijf Corporate-Events. Omdat dit hele proces behoorlijk wat stappen te doorlopen heeft, delen we dit op in vier blogposts. Als rode draad gebruiken we het organisatieproces voor een groot meerdaags event dat wij uittekenden en organiseerden voor Toyota Germany. 


 • PERSBERICHT. Brugge, 11 september 2018 | Het Brugse evenementenbureau Perfect+ Event Productions DMC heeft zijn 25ste verjaardag gevierd met een feestelijke receptie in een restaurant met uitzicht op het Brugse belfort, nauwelijks 200 meter van zijn kantoren. Deze jubileumviering werd zowel bijgewoond door de pers als door de partners, relaties en medewerkers met wie Perfect+ nauw samenwerkt.


 • Al meer dan 25 jaar lang organiseren Perfect+ en dochterbedrijf Corporate-Events bedrijfsevenementen in alle denkbare vormen en maten. We gaven vorm aan honderden events voor Belgische en internationale bedrijven in alle sectoren.

   

  Een kwalitatief evenement organiseren gaat echter niet vanzelf. In het kader van ons geloof in open communicatie, doen we het proces van plannen en organiseren graag uit de doeken. We doen dit door middel van een reeks blogposts met als leidraad een groot meerdaags evenement voor Toyota Duitsland in het weekend van 7-10 juni 2018.


 • De afgelopen decennia bouwden Perfect+ en dochterbedrijf Corporate-Events ruim 25 jaar ervaring op met de organisatie van bedrijfsevenementen in alle maten en vormen. Zo organiseerden we tientallen topevenementen voor de meest uiteenlopende bedrijven.


 • Bij Perfect+ en dochterbedrijf Corporate-Events hebben we ruim 25 jaar lang ervaring met de organisatie van kwalitatieve bedrijfsevenementen in de meest uiteenlopende gedaantes, gaande van personeelsfeesten, tot productlanceringen en openingsceremonies.

   


Creating outstanding events+ by standing out

Teambuilding & Fun+  Bedrijfsfeesten+   Meetings & Incentives+