Nieuws Blog+

Eventplanning is geen e-commerce

Een event laten organiseren is niet als een kant- en klare maaltijd die u gewoon hoeft te bestellen, betalen en de volgende dag kan afhalen.

Bij de organisatie van een event willen sommigen dat dit net zo makkelijk en rechtlijnig verloopt als bij het bestellen van een kant- en klaar pakket. U zoekt een eventbureau, geeft door welk evenement u wil laten organiseren, daarna betaalt u de prijs en hiermee is de kous af.

Dit zou een gemakkelijke oplossing zijn. Maar een event organiseren is een dienst volledig op maat van uw bedrijf en geen bandwerk. Er komt heel wat bij kijken door het oneindig aantal mogelijkheden, opties en concepten die kunnen gebruikt worden om uw event perfect en onvergetelijk te maken. Elke keuze die u maakt heeft invloed op de prijs.

De organisatie van uw event kunt u volledig toevertrouwen aan Perfect+ die jarenlange ervaring heeft in het organiseren van diverse evenementen. Maar de uiteindelijke keuzes die moeten gemaakt worden liggen bij de klant.

Wim Van Besien, oprichter en CEO van Perfect+ Event Productions was te gast bij het mediaprogramma ‘Eventplanner.tv’ en legt de struikelblokken bloot tussen de klant en het eventbureau. U kunt het volledige interview hier bekijken.

U wil ook een event laten organiseren volledig op maat, met een ervaren en professionele aanpak? Perfect+ steekt hun creatieve hoofden bij elkaar en bezorgt uw bedrijf een event om nooit te vergeten.

Creating outstanding events+ by standing out

Teambuilding & Fun+  Bedrijfsfeesten+   Meetings & Incentives+