Nieuws Blog+

Het organisatieproces van een bedrijfsevent - deel 3

Al meer dan 25 jaar lang organiseren Perfect+ en dochterbedrijf Corporate-Events bedrijfsevenementen in alle denkbare vormen en maten. We gaven vorm aan honderden events voor Belgische en internationale bedrijven in alle sectoren.


Een kwalitatief evenement organiseren gaat echter niet vanzelf. In het kader van ons geloof in open communicatie, doen we het proces van plannen en organiseren graag uit de doeken. We doen dit door middel van een reeks blogposts met als leidraad een groot meerdaags evenement voor Toyota Duitsland in het weekend van 7-10 juni 2018.


In deel 1 en 2 hadden we het over de eerste contactmomenten en het selecteren van de perfecte locatie, catering en acts. Deel drie kadert volledig binnen de rol van onze medewerkers tijdens het evenement. Hoe doen we hierbij aan crisismanagement en hoe leiden we alles in goede banen?


Plant u zelf ook een groot bedrijfsevenement en zoekt u nog een professionele partner? Contacteer ons dan vrijblijvend. Onze medewerkers luisteren graag naar uw verwachtingen en doen er alles aan u een onvergetelijk event voor te schotelen.

Creating outstanding events+ by standing out

Teambuilding & Fun+  Bedrijfsfeesten+   Meetings & Incentives+