Nieuws Blog+

Het organisatieproces van een bedrijfsevent - deel 4

Open communiceren over hoe Perfect+ Event Productions te werk gaat bij de organisatie van een bedrijfsevenement, dat is wat wij beoogden op de blog van ons dochterbedrijf Corporate-Events. Omdat dit hele proces behoorlijk wat stappen te doorlopen heeft, delen we dit op in vier blogposts. Als rode draad gebruiken we het organisatieproces voor een groot meerdaags event dat wij uittekenden en organiseerden voor Toyota Germany. 

Deel 1 kaderde rond de eerste contactmomenten en de opzet van het hele proces; een duidelijke briefing en eerste voorstel. In deel 2 las u hoe ons team creatievelingen aan de slag gaat met het opstellen van een uitdagend programma en het vinden van de perfecte locatie. In deel 3 deden we uit de doeken wat onze rol is tijdens het event; waar kan ons team ingrijpen en hoe gaat dit in z'n werk? 

In het laatste deel bespreken we wat er gebeurt na het event. Is onze rol uitgespeeld wanneer de lichten uitgaan en alle gasten de deur uit zijn? Stopt het event dan volledig? We kunnen al verklappen dat dit niet zo is. U trekt de ervaring van het evenement maar beter nog wat door nadat iedereen opnieuw thuiskomt. U leest er alles over in onze nieuwste blog. 

Creating outstanding events+ by standing out

Teambuilding & Fun+  Bedrijfsfeesten+   Meetings & Incentives+