Themafeesten+


BEDRIJFSFEESTEN  <  THEMAFEESTEN

Perfect+ 

Themafeesten

  • 011-DHL.jpg
  • Casino night (4)-klein_1.jpg
  • DHL THemafeest (1).jpg
  • DHL THemafeest (11)_0.jpg

Maak van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk moment met een van onze themafeesten. Er zijn diverse thema's mogelijk met elk hun eigen muziek, decoratie, aankleding en culinaire lekkernijen.

 

Dompel uw bedrijfsfeest onder in een typische Bollywood sfeer. Op en top India. Tijdens de avond serveren we heerlijke Indische specialiteiten. Een onvergetelijke avond voor uw klanten of personeel.

Of kies voor de Amerikaanse versie: Hollywood and Stardom. We brengen Hollywood naar uw event of bedrijfsfeest. Liever iets helemaal anders? Het gloednieuwe "Roman Empire"-thema is waarschijnlijk iets voor jou!


Of flits uw bedrijfsfeest terug in de tijd. Kies ofwel voor de jaren '20 en '30. De tijd van Al Capone, the Untouchables, de Charleston en de Cotton Club. Je bedrijfsfeest straalt volledig het gevoel van die jaren uit in muziek, decoratie en aankleding. Uiteraard zijn er nog tal van andere mogelijkheden op maat.


Perfect+ Event Productions zorgt tevens voor een onvergetelijke en kwalitatieve culinaire inkleding van uw bedrijfsfeest of bedrijfsevenement. Alle themafeesten zorgen voor een ware culinaire belevenis voor uw groep of bedrijf. Kan als combinatie bij een congres, seminarie of evenement.


Gallery Themafeesten+

SUPERHELDEN

CARNIVALE DI VENEZIA

ANGELS & DEMONS

A NIGHT IN LAS VEGAS

THE ROARING 20's & 30's

HOLLYWOOD & STARDOM

BEST OF BELGIUM

COUNTRY & WESTERN

CULINAIRE REIS EUROPA

BOLLYWOOD AVOND

BACK TO THE 70's

LOUNGY TRENDY FEEST

VENETIE VAN HET NOORDEN

BEST OF BRUGGE

BEST OF EUROPE