Teambuilding in Gent+


TEAMBUILDING & FUN  >  TEAMBUILDING & FUN IN GENT

Perfectorganiseert

Teambuilding activiteiten in Gent

  • Voetrally Gent Beneditkte Blaton.jpg
  • Voetrally Gent Smismans & Partners bvba  (2).jpg
  • Voetrally-Gent-1.jpg
  • Voetrally-Gent-De Lijn-7.jpg
  • Voetrally-Gent-De Lijn-6.jpgPerfect+ verzorgt teambuilding activiteiten voor uw bedrijf tot in de puntjes. Ons aanbod is zeer divers: van interactieve CityGames, over culinaire wandelingen en workshops tot fietsrally’s.


Samen met je team er voor gaan! Met onze events beleef je onvergetelijke momenten samen. Meeslepende formules, in de stad of op het platteland, binnen- en buitenland. Te voet, op de fiets, per boot of zelfs met de paardentram. Teambuilding events voor grote en kleine groepen. Of teamcentives: een mengvorm van teambuilding en belonen, b.v. in het kader van retentiemanagement.


Interactief, ludiek of spannend, maar met de neuzen in dezelfde richting. Dit kun je verwachten van de formules van Perfect+. Wij garanderen meer team spirit en groepsdynamiek in uw bedrijf. 


Onze locaties:

Onze activiteiten zijn beschikbaar op de volgende locaties: Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel, Oostende, Mechelen, Leuven, Ieper, Kortrijk, Knokke/Sluis, Lier, Geldenaken, Rijsel (Lille) Londen en Parijs. En creëerbaar op maat waar men maar wil.


 

Gallery Teambuilding in Gent+ 

ESCAPEGAMES IN GENT

SMARTCITYGAME IN GENT

TRAINGAME

VOETRALLY IN GENT

BIKEGAME IN GENT

FIETSRALLY IN GENT

FOTOZOEKTOCHT IN GENT

SMS SPEURTOCHT IN GENT

DIVERSE WORKSHOPS

FILM WORKSHOP

CULINAIRE WANDELINGEN

CULINAIR OP DE FIETS