Teambuilding & Fun+


TEAMBUILDING & FUN

Perfect

Teambuilding-

activiteiten

  • PP04 (1)_0.jpgPerfect+ verzorgt teambuildingactiviteiten voor uw bedrijf tot in de puntjes. Ons aanbod is zeer divers: van interactieve CityGames, over culinaire wandelingen en workshops tot fietsrally’s.


Samen met je team er voor gaan! Met onze events beleef je onvergetelijke momenten samen. Meeslepende formules, in de stad of op het platteland, binnen- en buitenland. Te voet, op de fiets, per boot of zelfs met de paardentram. Teambuildingevents voor grote en kleine groepen. Of teamcentives: een mengvorm van teambuilding en belonen, b.v. in het kader van retentiemanagement.


Interactief, ludiek of spannend, maar met de neuzen in dezelfde richting. Dit kun je verwachten van de formules van Perfect+. Wij garanderen meer teamspirit en groepsdynamiek in uw bedrijf. 


Onze locaties:

Onze teambuilding activiteiten zijn beschikbaar op de volgende locaties: Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel, Oostende, Mechelen, Leuven, Ieper, Kortrijk, Knokke/Sluis, Lier, Geldenaken, Rijsel (Lille) Londen en Parijs. En creëerbaar op maat waar je maar wil.Gallery Teambuilding & Fun+ 

TRAINGAME

VOETRALLY "UPSIDE TOWN"

BIKEGAME

FOTOZOEKTOCHTEN

SMS-SPEURTOCHT

DIVERSE WORKSHOPS

FILMWORKSHOP

CULINAIRE WANDELINGEN

CULINAIR OP DE FIETS