Escape from Lockdown+


TEAMBUILDING & FUN  <  ESCAPE FROM LOCKDOWN

Perfect+ 

Escape from Lockdown

In deze moeilijke tijden van lockdowns, quarantaine, etc. is het niet evident om het moraal bij de medewerkers hoog te houden. Iedereen mist wel het dagelijks contact met de collega’s. Het sociale aspect van deze periode is niet te onderschatten. 


Perfect+ lanceert een vernieuwde EscapeGame

Deze game heet toepasselijk: “Escape from Lockdown”. Een uurtje ongedwongen plezier samen met je collega’s… van thuis uit. Een teamgame dus. Inloggen op de app, een korte briefing en teamverdeling en vervolgens aan de slag. Geen beperking op technisch vlak (android of iOs of zelfs op de desktop/laptop). 


Kluizen openbreken, mysteries oplossen, codes kraken, enigma’s ontcijferen, en zo veel meer. Kalm blijven en de codes binnen de gestelde tijd ontcijferen, meer vragen we niet van jullie … of toch? De teamleden staan in contact met elkaar via de app Zoom en onderlinge communicatie zal dus snel cruciaal blijken. 


De ideale manier om de hoofden even terug bij elkaar te steken, de motivatie terug naar een hoger pijl te brengen en het sociaal contact even aan te scherpen. Noem het gerust virtuele, digitale teambuilding.