Online teambuilding+


TEAMBUILDING & FUN  <  ONLINE TEAMBUILDING

Perfect+  ONLINE (REMOTE) TEAMBUILDING

In deze moeilijke tijden van lockdowns, quarantaine, etc. is het niet evident om het moraal bij de medewerkers hoog te houden. Iedereen mist wel het dagelijks contact met de collega’s. Het sociale aspect van deze periode is niet te onderschatten. Perfect+ lanceert daarom een trio van online, virtuele en remote teambuildingprogramma's die kunnen helpen om de teamspirit en het moraal te boosten! Een moment van ongedwongen plezier samen met je collega’s… van thuis uit. De perfecte online teambuilding. Inloggen op de app, een korte briefing en teamverdeling en vervolgens aan de slag. Geen beperking op technisch vlak (Android of iOs). Digitale, remote of virtuele teambuilding op zijn best

 

Online_teambuilding_video            

 

ESCAPE FROM LOCKDOWN

Online teambuilding 1

Er breekt een pandemie uit en een wereldwijde lockdown dreigt. Net op dat moment bevinden de deelnemers zich op incentive en ze moeten zien thuis te geraken voordat de lockdown ingaat en ze niet meer verder kunnen. Dit is echter geen sinecure en de reis loopt niet van een leien dakje.

 

Kluizen openbreken, mysteries oplossen, codes kraken, enigma’s ontcijferen, en zo veel meer. Kalm blijven en de codes binnen de gestelde tijd ontcijferen, meer vragen we niet van jullie … of toch?

 

De teamleden staan in contact met elkaar via een online tool en onderlinge communicatie zal dus snel cruciaal blijken. Digitale teambuilding op z'n best.

 

De ideale manier om de hoofden even terug bij elkaar te steken, de motivatie terug naar een hoger pijl te brengen en het sociaal contact even aan te scherpen. Noem het gerust virtuele, digitale teambuilding.

 

Online-teambuilding-gratis-offerte-2

 

ECO TEAM EVENT 

THE CLIMATEGAME

climategame-eco-online-teambuilding

Zijn jullie klaar om de klimaatproblematiek onder ogen te zien of willen jullie de 'climate awareness' net laten opflakkeren bij de collega's/medewerkers? Dit alles tijdens een unieke digitale teambuilding? 

 

De digitale versie van onze gloednieuwe ClimateGame is het ideale middel tijdens een online team-event jullie eigen ‘klimaatdoelstellingen’ te bereiken. Dit is niet zomaar wat info over de klimaatproblematiek, maar een buitengewone interactieve mix van teamlearning, fun en teamspirit, met de nadruk op het klimaat.  

 

Wel, het finale en collectieve doel van de ClimateGame is samen met alle deelnemers de opgelegde klimaatdoelstellingen bereiken en zo bijdragen aan een beter klimaat en een betere toekomst voor ons allemaal. Want vergeet niet : wat je er zelf aan doet, doe je meestal beter. Infotainment + plezier met de collega's = online teambuilding zoals het moet zijn.

 

Online-teambuilding-gratis-offerte-1

 

 

PLEASE DON'T 

STOP THE MUSIC

Online-teambuilding-4

 

Bij de online teambuilding quiz ‘Please don’t stop the music’ word je, samen met je collega’s, getest op jullie parate muziekkennis. En wees maar zeker: 'You've got the music in you'.

 

Ben je specialist van de jaren ’60 – ’70, zijn eerder de eighties en nineties jouw ding of ben je toch een nillies kenner? Wandel rond op de festivalweide en beslis met je teamleden welke optredens jullie meepikken. Wordt het disco, rock, R&B of toch eerst wat techno? Alles kan.

 

Vergeet tijdens deze online teambuilding zeker niet om foto’s en video’s te maken, deze dragen bij tot de belevenis en zijn een uniek en soms hilarisch souvenir van jullie digitale teambuilding.

 

Online-teambuilding-gratis-offerte-3

 

OH WAT EEN JAAR

Online-teambuilding-52020, een bizar en vreemd jaar op een gezellige manier afsluiten met de collega’s. Zoek niet verder : 'Oh wat een jaar' is de perfecte online teambuilding hiervoor. Een interactieve kennis- en funquiz. Elkaar uitdagen, foto’s nemen, video’s maken, vragen beantwoorden … en zeker ook de lachspieren testen. Gespeeld vanuit je home office wordt deze de online/virtuele quiz en remote teamevent die de collega’s terug verbindt en ervoor zorgt dat mensen momenten van plezier beleven, op veilige en afstand en uiteraard zonder het competitie element te vergeten! Een top digitale teambuilding!

 

Gehost via een online meetingplatform nemen jullie het op tegen jullie collega’s om onderling uit te maken wie er nog het meeste weet over 2020 + wie de challenges het best uitvoert. Dé ideale manier om 2020 uit te zwaaien of 2021 welkom te heten. Een onvergetelijke online teambuilding gegarandeerd. 

 

 

Gratis offerte

“We waren op zoek naar een alternatief voor onze 'live' teambuilding. We waren wat aarzelend om dit online te doen, maar wat een plezier hebben we gehad! De raadsels, actieve opdrachten, sommige onder tijdsdruk,... maakten communicatie en samenwerking belangrijk en daar waren we ook naar op zoek. De tijd vloog voorbij :-) Als groep met anderstaligen was het zeker een meerwaarde dat de activeit ook in het Engels aangeboden wordt! Op zoek naar een leuke activiteit met interactie, team sprit,veel plezier,... dan is dit bedrijf een aanrader! De voorbereiding, uitleg, begeleiding voor en tijdens het spel zijn zeker ook een meerwaarde!” (Sanofi)

Het ziet er naar uit dat het begin 2021 telewerk nog steeds de norm blijft en het nog niet mogelijk zal zijn om opnieuw een live teamevent te organiseren. Niet getreurd echter, want wij hebben dé oplossing voor jullie: verras uw team met één van onze top online teambuilding concepten, 100% corona proof. As close as it gets to the real thing. Noem het online teambuilding, digitale teambuilding of zelfs virtuele teambuilding ... wij hebben het voor jullie. 


Op deze pagina vindt u tal van digitale teambuilding ideeën, online teambuilding spellen voor België, maar ook ver daar buiten. Een digitale of online teambuilding quiz. Tal van bedrijven gingen u voor en boekten digitale teambuilding activiteiten bij ons, telkens met een 5* review als gevolg. 


Toch meer interesse in een real-life teambuilding, volledig corona proof? Klik snel hier!

Creating outstanding events+ by standing out

Teambuilding & Fun+  Bedrijfsfeesten+   Meetings & Incentives+