Online teambuilding+


TEAMBUILDING & FUN  <  ONLINE TEAMBUILDING

Online (remote) teambuilding

 

In deze moeilijke tijden van lockdowns, quarantaine, etc. is het niet evident om het moraal bij de medewerkers hoog te houden. Iedereen mist wel het dagelijks contact met de collega’s. Het sociale aspect van deze periode is niet te onderschatten. Perfect+ lanceert daarom een trio van online, virtuele en remote teambuildingprogramma's die kunnen helpen om de teamspirit en het moraal te boosten!

 

ESCAPE FROM LOCKDOWN

Online-teambuilding-1

Een moment van ongedwongen plezier samen met je collega’s… van thuis uit. Maar toch een aangename teamgame. Inloggen op de app, een korte briefing en teamverdeling en vervolgens aan de slag. Geen beperking op technisch vlak (Android of iOs). Digitale, remote of virtuele teambuilding op zijn best. 


Kluizen openbreken, mysteries oplossen, codes kraken, enigma’s ontcijferen, en zo veel meer. Kalm blijven en de codes binnen de gestelde tijd ontcijferen, meer vragen we niet van jullie … of toch?


De teamleden staan in contact met elkaar via een online tool en onderlinge communicatie zal dus snel cruciaal blijken. 


De ideale manier om de hoofden even terug bij elkaar te steken, de motivatie terug naar een hoger pijl te brengen en het sociaal contact even aan te scherpen. Noem het gerust virtuele, digitale teambuilding.


THE CLIMATE GAME

online-teambuilding-2

Zijn jullie klaar om de klimaatproblematiek onder ogen te zien of willen jullie de 'climate awareness' net laten opflakkeren bij de collega's/medewerkers? 

 

De digitale versie van onze gloednieuwe ClimateGame is het ideale middel tijdens een online teamevent jullie eigen ‘klimaatdoelstellingen’ te bereiken.

 

Dit is niet zomaar wat info over de klimaatproblematiek, maar een buitengewone interactieve mix van teamlearning, fun en teamspirit, met de nadruk op het klimaat.  Infotainment + plezier met de collega's

 

Wel, het finale en collectieve doel van de ClimateGame is samen met alle deelnemers de opgelegde klimaatdoelstellingen bereiken en zo bijdragen aan een beter klimaat en een betere toekomst voor ons allemaal. Want vergeet niet : wat je er zelf aan doet, doe je meestal beter.