Online teambuilding+


TEAMBUILDING & FUN  <  ONLINE TEAMBUILDING

ONLINE (REMOTE) TEAMBUILDING

In deze moeilijke tijden van lockdowns, quarantaine, etc. is het niet evident om het moraal bij de medewerkers hoog te houden. Iedereen mist wel het dagelijks contact met de collega’s. Het sociale aspect van deze periode is niet te onderschatten. Perfect+ lanceert daarom een trio van online, virtuele en remote teambuildingprogramma's die kunnen helpen om de teamspirit en het moraal te boosten!


“We waren op zoek naar een alternatief voor onze 'live' teambuilding. We waren wat aarzelend om dit online te doen, maar wat een plezier hebben we gehad! De raadsels, actieve opdrachten, sommige onder tijdsdruk,... maakten communicatie en samenwerking belangrijk en daar waren we ook naar op zoek. De tijd vloog voorbij :-) We waren een groep met anderstaligen dus zeker een meerwaarde dat de activeit ook in het Engels aangeboden wordt! Ben je op zoek naar een leuke activiteit met interactie, team sprit,veel plezier,... dan is dit bedrijf een aanrader! De voorbereiding, uitleg, begeleiding voor en tijdens het spel zijn zeker ook een meerwaarde!” (Sanofi)


ESCAPE FROM LOCKDOWN

Online-teambuilding-1

Een moment van ongedwongen plezier samen met je collega’s… van thuis uit. Maar toch een aangename teamgame. Inloggen op de app, een korte briefing en teamverdeling en vervolgens aan de slag. Geen beperking op technisch vlak (Android of iOs). Digitale, remote of virtuele teambuilding op zijn best. 


Kluizen openbreken, mysteries oplossen, codes kraken, enigma’s ontcijferen, en zo veel meer. Kalm blijven en de codes binnen de gestelde tijd ontcijferen, meer vragen we niet van jullie … of toch?


De teamleden staan in contact met elkaar via een online tool en onderlinge communicatie zal dus snel cruciaal blijken. 


De ideale manier om de hoofden even terug bij elkaar te steken, de motivatie terug naar een hoger pijl te brengen en het sociaal contact even aan te scherpen. Noem het gerust virtuele, digitale teambuilding.


ECO TEAM EVENT 

THE CLIMATEGAME

Zijn jullie klaar om de klimaatproblematiek onder ogen te zien of willen jullie de 'climate awareness' net laten opflakkeren bij de collega's / medewerkers ?

 

De digitale versie van onze gloednieuwe ClimateGame is het ideale middel tijdens een online team-event jullie eigen ‘klimaatdoelstellingen’ te bereiken. Dit is niet zomaar wat info over de klimaatproblematiek, maar een buitengewone interactieve mix van teamlearning, fun en teamspirit, met de nadruk op het klimaat.  

 

Wel, het finale en collectieve doel van de ClimateGame is samen met alle deelnemers de opgelegde klimaatdoelstellingen bereiken en zo bijdragen aan een beter klimaat en een betere toekomst voor ons allemaal. Want vergeet niet : wat je er zelf aan doet, doe je meestal beter. Infotainment + plezier met de collega's.

 

OH WAT EEN JAAR

online-teambuilding-2

2020, een bizar en vreemd jaar op een gezellige manier afsluiten met de collega’s. Zoek niet verder : 'Oh wat een jaar' is de perfecte online teambuilding hiervoor. Een interactieve kennis- en funquiz. Elkaar uitdagen, foto’s nemen, video’s maken, vragen beantwoorden … en zeker ook de lachspieren testen.

 

Gespeeld vanuit je home office wordt deze de online/virtuele quiz en remote teamevent die de collega’s terug verbindt en ervoor zorgt dat mensen momenten van plezier beleven, op veilige en afstand en uiteraard zonder het competitie element te vergeten!

 

Gehost via een online meetingplatform nemen jullie het op tegen jullie collega’s om onderling uit te maken wie er nog het meeste weet over 2020 + wie de challenges het best uitvoert. Dé ideale manier om 2020 uit te zwaaien of 2021 welkom te heten.  

 

Creating outstanding events+ by standing out

Teambuilding & Fun+  Bedrijfsfeesten+   Meetings & Incentives+